't Raodhoes

Raadhuisstraat 46 - 6181 HB Elsloo

Hotel - Pension

Midden in de oude sfeervolle dorpskern van Elsloo, in Zuid Limburg, ligt Hotel/Pension 't RAODHOES. Een gezellig Hotel - Pension waar gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht de belangrijke ingrediënten zijn voor een gastvrij verblijf. De een-, twee- of driepersoons kamers dragen bij aan een gemoedelijke sfeer waar het goed vertoeven is. Of u zakelijk bij ons te gast bent of voor een fijne vakantie: u bent altijd degene waar wij graag voor klaar staan.

't Raodhoes is een ideale basis voor uw uitstapjes en we zullen u dan ook graag informeren over de mogelijkheden die de omgeving biedt. Of u nu te voet of met de fiets een tocht wilt maken, of liever de auto kiest, er zijn werkelijk legio mogelijkheden.

De ligging van Elsloo, direkt aan de A2 en vlak bij de Belgische grens is meer dan uitnodigend. Steden als Maastricht, Tongeren, Hasselt, Heerlen en Monschau liggen binnen handbereik. Zelfs Keulen, Brussel, Antwerpen en Noord-Frankrijk zijn prima reisdoelen voor één dag.

En wat dacht u van de prachtige natuurgebieden in Zuid-Limburg zelf, of de Ardennen, of Eifel. Stuk voor stuk onvergetelijke bestemmingen!

Raadhuisstraat 46
6181 HB Elsloo (Lb)
Nederland

KVK. 14125613
T +31(0)464372916
Reisplanner NS

 Reisplanner OV

Routeplanner Auto

 Fiets Wandelroutes